Diös skapar modernt kontor för digital byrå i Falan galleria i Falun

I början av maj står ett nyutvecklat modernt kontor klart till reklambyrån Dalarna Digital en trappa upp Falan galleria. I en kreativ och skräddarsydd helhetslösning utvecklar Fastighetsägaren Diös lokalerna med sociala loungeytor, unika mötesrum, inspirerande kontorsmiljö och stora panoramafönster ut mot Fisktorget.

 

Dalarna Digital är en reklambyrå med digitalt fokus och säte i Falun. På företaget jobbar ca 10 personer med expertis inom digital marknadsföring och strategiarbete, webb och drift. Kontorsmiljön utvecklas i en tidigare cafélokal där viss befintlig inredning återbrukas till smarta kontorslösningar: det runda trapphuset exempelvis ett telefon- och mötesrum.
 

  Det känns riktigt roligt och spännande att vi tillsammans med de kreativa människorna på Dalarna Digital  nu utvecklar vad som ser ut att bli Faluns snyggaste kontor. Utvecklingen är helt i linje med vår strategi om att skapa nya flöden i befintlig galleriamiljö. Nu ser vi fram emot att färdigställa och välkomna Dalarna Digital till sin nya kreativa arbetsplats, säger Stefan Carlsson, uthyrare, Diös Dalarna.

– Nu tar vi plats mitt i hjärtat av centrala Falun och ökar därmed vår tillgänglighet både gentemot våra medarbetare och kunder. Vi ser fram emot att bli en del av gallerian som är i en spännande utvecklingsprocess, och vi är övertygade om att vi och våra grannar kommer driva flöden till varandra, säger Marcus Hanser, vd, Dalarna Digital.  

För ytterligare information kontakta gärna:

Stefan Carlsson, uthyrare, Diös Dalarna.
Telefon: 010-470 97 52
E-post: stefan.carlsson@dios.se   

Marcus Hanser, vd, Dalarna Digital.  
Telefon: 070-818 51 83
E-post: marcus.hanser@dalarna.digital

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 24,5 mdkr, ett bestånd om 329 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 455 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund  |  Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se  |  Org.nr: 556501-1771


För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng