Diös tecknar avtal med musikstudio i kvarteret Magne

Nu växer utbudet av urbana tjänster i fastighetsägaren Diös expansiva kvarter Magne i centrala Umeå. I april flyttade musikstudion Triango Studios in i moderna lokaler på Storgatan och blev granne med bland annat nya Clarion Hotel Umeå och Thulehuset. Musikstudion kommer att erbjuda en mötesplats och helhetslösning för ljud- och musikintresserade.

Diös utvecklar Kvarteret Magne med ett utvecklat och förnyat utbud av högklassigt hotellboende, moderna kontor, attraktiva bostäder och urbana koncept. Nu kompletterar Triango Studios utbudet med ett modernt musikstudiokomplex bestående av två avdelningar: en välutrustad studioverksamhet för en fast månadskostnad, och en professionell musikstudio med fokus på traditionellt studioarbete i form av låtskrivning, arrangering, inspelning m.m. 

  Vi hälsar Triango Studios varmt välkomna till oss. Ljudburen media ökar i popularitet och vi är övertygade om att detta kommer bli en riktigt bra service för alla ljud- och musikintresserade Umeåbor. Med en strategisk utgångspunkt ett stenkast från det nya Clarionhotellet innebär etableringen även ett mervärde för de som besöker stan, säger David Nygren, uthyrare, Diös Umeå.

– Äntligen har det blivit dags att slå upp dörrarna till Umeås nyaste och mest välkomnande musikstudiokomplex. Sammanhanget i Kvarteret Magne känns helt rätt – här finns ett av stans mest folkrika stråk med en dynamisk kombination av verksamheter. Jag är glad över samarbetet med Diös och den nära dialog vi haft genom hela processen, säger Carl Fredriksson, ägare, Triango Studios.

För ytterligare information kontakta gärna:

David Nygren, uthyrare, Diös Umeå.
Telefon: 010-470 98 55
E-post: david.nygren@dios.se

Carl Fredriksson, ägare, Triango Studios
Telefon: 073-870 00 21
E-post: carl.fredriksson@triangostudios.se

Vill du veta mer? Besök www.triangostudios.se.

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 30 mdkr, ett bestånd om 339 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 564 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund  |  Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se  |  Org.nr: 556501-1771

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng