Diös tecknar hyresavtal med Statens servicecenter i Umeå

Under våren 2023 tar Statens servicecenter plats i fastighetsägaren Diös lokaler i MVG Gallerian i centrala Umeå. Servicecentrets yta omfattar 726 kvadratmeter, och utvecklas till en modern arbets- och mötesplats för myndighetens medarbetare och besökare. Utvecklingen av lokalerna inleds omgående.

Servicecentret i Umeå erbjuder vägledning och service i tjänster från Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Skatteverket och Pensionsmyndigheten. Flytten till MVG Gallerian föranleds av ett behov av större lokaler som möjliggör nya arbetssätt och inrymmer fler medarbetare och besökare.

  Läget i MVG Gallerian blir en strålande utgångspunkt för Statens Servicecenters verksamhet. Med svårslagen tillgänglighet och funktionella och verksamhetsanpassade lokaler är vi övertygade om att det här är en plats där de långsiktigt kommer kunna utvecklas och trivas. Vi hälsar Statens servicecenter varmt välkomna som hyresgäst hos oss, säger David Nygren, uthyrare, Diös Umeå.   

Det nya Servicecentret får entré från Storgatan och blir beläget en våning upp, intill House Be och restaurang Tonka.

– Vi ser mycket fram emot att inleda 2023 i nya lokaler. Vår verksamhet växer och vi behöver ytor som kan möjliggöra ett modernt arbetssätt. Vi ser goda möjligheter i att ha vårt servicecenter i MVG Gallerian, där närheten till kringliggande företag och de goda pendlingsförutsättningarna underlättar livspusslet för våra besökare och medarbetare, säger Peter Berggren, lokalförsörjare på Statens servicecenter.

För ytterligare information kontakta gärna:

David Nygren, uthyrare, Diös Umeå
Telefon: 010-470 98 55
E-post:
david.nygren@dios.se

Peter Berggren, lokalförsörjare, Statens servicecenter
Telefon: 010-456 08 97
E-post: peter.Berggren@statenssc.se

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 31 mdkr, ett bestånd om 354 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 599 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund  |  Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se  |  Org.nr: 556501-1771

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng