Diös tecknar nytt avtal med Swedbank i Skellefteå

Under hösten påbörjas utvecklingen och moderniseringen av Swedbanks lokaler på Torget 2 i centrala Skellefteå. Banklokalen utvecklas i samband med det till ett koncept med aktivitetsbaserad miljö och nya moderna ytor för kundbesök. Ombyggnationen beräknas vara klar under våren 2019.

Diös hyr ut till Swedbank i flera städer och majoriteten av de lokalerna har genomgått samma utveckling som nu blir verklighet även i Skellefteå. På kontoret i Skellefteå arbetar 32 personer. 

- Det känns riktigt bra att vi, tillsammans med Swedbank, tagit fram en lösning för ett nytt bankkontor med en modern miljö för kundbesök. Fokus har varit hållbarhet och tillgänglighet på bästa läge mitt i stan, vilket ligger helt i linje med vår strategi om stadsutveckling säger Göran Fonzén, affärschef, Diös Fastigheter. 

- Vi är verkligen glada över att vi får ett nytt modernt kontor i Skellefteå. Den nya lokalen blir ett lyft både för kunder och medarbetare. Lokalernas utformning har skett i nära samarbete med Diös, och vi har uppskattat deras lyhördhet för våra önskemål. Lokalerna är verkligen anpassade efter våra behov och kommer att möjliggöra tillväxt för både människor och företag i Skellefteå, säger Catarina Lidman, kontorschef, Swedbank Skellefteå.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Göran Fonzén, affärschef, Diös
Telefon: 010-470 98 56
E-post: goran.fonzen@dios.se

Catarina Lidman, kontorschef, Swedbank Skellefteå
Telefon: 0910-58 31 54
E-post: catarina.lidman@swedbank.se

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng