Diös ungdomstaxi gör comeback under Sensommarfestivalen

2019 erbjöd fastighetsbolaget Diös gratis Ungdomstaxi under Sensommarfestivalen. Inför årets upplaga av festivalen skalar Diös upp initiativet, och både GIF Sundsvall och Landrins Bil ansluter till samarbetet. Ungdomstaxin är en del av Diös och Sensommarfestivalen gemensamma trygghetsarbete, och en viktig aspekt i Diös övergripande strategi om stadsutveckling.

I helgen arrangeras Sensommarfestivalen för sjätte året i rad. Festivalen är det största evenemanget i Sundsvall och har de senaste åren lockat över 55 000 besökare till stadskärnan. Diös, som varit partner till evenemanget sedan 2019, går i år in som huvudpartner. En del av samarbetet handlar om Diös Ungdomstaxi – ett initiativ som nu utvecklas för att ännu fler ungdomar tryggt och kostnadsfritt ska kunna få skjuts hem efter festivalen. Spelare och personal från GIF Sundsvall kommer att bemanna trygghetshållplatsen som placeras intill festivalområdet, samt köra de två minibussar som tillhandahålls av Landrins Bil.  

  Ungdomstaxin mottogs otroligt varmt under Sensommarfestivalen 2019, inte minst av de ungdomar som vi skjutsade hem. Det var självklart för oss att göra det ännu större och ännu bättre inför årets festivalhelg. Genom att ta in fler parter i samarbetet får vi muskler att skjutsa hem ännu fler ungdomar, och vi hoppas att så många som möjligt tar tillfälle i akt att komma hem gratis, tryggt och säkert, säger Anna Dahlgren, affärschef, Diös Sundsvall.   

  Vi jobbar aktivt med trygghetsfrågor för att alla våra besökare ska kunna njuta, ha kul och umgås utan oro. Diös delar våra värderingar och vi är glada över att vi i år stärker vårt samarbete. Extra glada är vi över att återse Ungdomstaxin, som är en trygghetsservice för en av våra största målgrupper, säger Dino Vulic, arrangör, Sensommar! Festivalen.   

Vårt samhällsengagemang handlar om att på olika sätt skapa värden för barn och ungdomar. Vi ser fram emot två härliga kvällar i Ungdomstaxin och tar oss med glädje an uppdraget, säger Michael Fredriksson, försäljnings- och marknadschef, GIF Sundsvall.

  För oss är det viktigt att bidra till initiativ som skapar förutsättningar för ett tryggare Sundsvall. Det var ett enkelt beslut att gå in som samarbetspartner till Diös Ungdomstaxi, som är ett gott exempel på hur vi tillsammans kan göra en insats för att bidra till en trevlig och säker festivalupplevelse för våra ungdomar, säger Fredric Norman, platschef, Landrins Bil.   

För ytterligare information kontakta gärna:
Anna Dahlgren, affärschef, Diös Sundsvall
Telefon: 010-470 96 57
E-post: anna.dahlgren@dios.se

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 31 mdkr, ett bestånd om 354 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 599 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund  |  Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se  |  Org.nr: 556501-1771

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng