Diös utvecklar för The Body Shop i Kärnan

The Body Shop flyttar sin välbesökta Östersundsbutik till Kärnan och fortsätter driva sitt butikskoncept med fokus på hållbarhet och goda kundrelationer. Diös utvecklar den nya butiksytan i Kärnans gatuplan Prästgatan och välkomnar butikskedjans nya som gamla kunder dit från och med februari 2024.

Krnan

Diös vision och framtid för Kärnan med genomtänkt och attraktiv mix av butiker, restauranger, kaféer och kontor bidrar till att ännu en populär aktör väljer att etablera sig i fastigheten. Nu har Diös skrivit grönt hyresavtal med The Body Shop på en lokal på första plan och inom kort påbörjas utvecklingen av en mysig och inbjudande butik. The Body Shop grundades 1976 med drivet att stå upp för miljöfrågor och mot sociala orättvisor. Enligt Sustainable Brand Index 2023 uppfattas varumärket som Sveriges mest hållbara skönhetsvarumärke, för femte året i rad. I den nya butiken inspireras kunderna till att shoppa, uppleva produkterna och samtidigt lära sig om hållbarhet och delta i butikskedjans engagemang.

The Body Shop är ett mycket bra komplement till Kärnans övriga utbud och en härlig inspiratör i hållbarhetsfrågor med en stor lokal kundbas. Vi ser fram emot att välkomna dem in till Kärnan och den nya fina butiken i februari, säger Emma Widegren, kommersiell förvaltare, Diös Östersund.

Jag har varit franchisetagare i 32 år och det är fortfarande det roligaste som finns att möta våra kunder. Det har känts lite som att shoppingstadskärnan flyttat sig längre bort från oss, precis dit Kärnan är. Kärnan känns spännande och en galleria som jag tror mycket på och jag ser fram emot flytten, säger Maria Andersson, franchisetagare, The Body Shop i Östersund.

För ytterligare information kontakta gärna:

Emma Widegren, kommersiell förvaltare, Diös Östersund
Telefon: 010-470 96 14
E-post: emma.widegren@dios.se

Maria Andersson, franchisetagare, The Body Shop i Östersund
Telefon: 070-680 54 06
E-post: annamariaingeborg@gmail.com

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 31 mdkr, ett bestånd om 359 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 614 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Large Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund  |  Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se  |  Org.nr: 556501-1771