Diös utvecklar Linjemontages nya lokaler i centrala Sundsvall

Kraftförsörjningsföretaget Linjemontage utökar sin verksamhet och flyttar in i helt nytt kontor på Heffners Allé i centrala Sundsvall. Fastighetsägaren Diös utvecklar just nu deras nya lokaler till moderna kontorsytor med bättre tillgänglighet för både kunder och medarbetare. Beräknad inflyttning sker 1 april 2020. 


Linjemontage är ett kraftförsörjningsföretag vars affärsidé är att marknadsföra och sälja kundanpassande lösningar och tjänster till deras kunder som ger konkurrenskraft, komfort och trygghet inom nätbolag, industri och offentlig förvaltning. Bolaget finns placerat på flera olika orter runt om i landet, bland annat i Sundsvall. Nu väljer företaget att satsa i Sundsvall och flyttar till större och nya lokaler i centrum. 

- Vi valde lokalen på Heffners Allé i Sundsvall för det mycket fina läget med utsikt över Sundsvallsbukten och Sundsvallsbron vilket skapar en trevlig miljö för våra kollegor och besökare. Vi var på jakt efter en större lokal för att bedriva vår verksamhet och denna lokal passar oss helt perfekt, säger Lars Pettersson, affärsområdeschef, Linjemontage.

- Att vi just nu utvecklar nya fina och moderna lokaler till Linjemontage som växer här i Sundsvall känns fantastiskt. Tillsammans med övriga hyresgäster i kvarteret är vi övertygade om att de kommer bidra till att skapa en attraktiv plats med fler människor som rör sig i området, säger Anna Dahlgren, förvaltare, Diös.

För ytterligare information kontakta gärna:
Anna Dahlgren, förvaltare, Diös Sundsvall
Telefon: 010-470 96 57
E-post: anna.dahlgren@dios.se

Lars Pettersson, affärsområdeschef, Linjemontage
Telefon: 070-254 98 00
E-post: lars.pettersson@linjemontage.se  

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng