Diös utvecklar livsmedelsbutik i centrala Falun

Under hösten och vintern kommer ICA Supermarket Falan utvecklas genom fastighetsägaren Diös. Butiken som ligger på Falugatan i centrala Falun optimeras till ett mer modernt dagligvarukoncept och väntas stå klar efter årsskiftet.Utvecklingen i den nya butiken innebär att ICA Supermarket Falan kommer att investera i ny inredning för ett bättre flöde samt ett utökat kök som kommer att komplettera det befintliga utbudet.

–  Butiken är en viktig del i Faluns stadskärna och en självklar plats för många stadsbor att göra sina matvaruinköp. Därför ser vi mycket fram emot att ge butiken ett riktigt lyft för att skapa förutsättningar för framtidens moderna dagligvaruupplevelse, säger Elke Herbst, förvaltare, Diös.

Pär-Erik Jansson har tillträtt som ny handlare för ICA Supermarket Falan.

–  Vi ser fram emot att öppna en ny butik och erbjuda boenden i Falun att handla sina livsmedel i nya fräscha lokaler med generösa öppettider och ett brett sortiment. Jag ser fram emot att bekanta mig med tidigare och nya kunder, säger Pär-Erik Jansson, Icahandlare, Ica Supermarket Falan.

För ytterligare information kontakta gärna:

Elke Herbst, förvaltare, Diös
Telefon: 010-470 97 58
E-post: elke.herbst@dios.se

Pär-Erik Jansson, Icahandlare, Ica Supermarket Falan
Telefon: 070-575 27 00
E-post: par-erik.jansson@supermarket.ica.se

 

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 23,5 mdkr, ett bestånd om 337 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 486 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund  |  Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se  |  Org.nr: 556501-1771

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng