Diös utvecklar lokaler till Östersunds nya skatehall

Under senare delen av februari kommer Östersunds Brädklubb att flytta in med sin verksamhet i helt nya lokaler på Bangårdsgatan 43 i Östersund. Fastighetsägaren Diös utvecklar just nu den 600 kvadratmeter stora lokalen till att den ska passa klubbens verksamhet med bland annat miniramp och ”streetyta”.

Östersunds Brädklubb är en förening som arbetar för aktiv skate- och snowboardkultur i Östersund med omnejd. Den nya lokalen kommer att kunna bidra till att öka antalet utövare och att utveckla verksamheten. Innehållet i skatehallen bestäms av medlemmarna i föreningen. Frontpersonerna för föreningen är Magnus Lindström, Stefan Moss och Daniel Roos.

- Det känns riktigt bra att kunna erbjuda brädklubben helt nya lokaler för en skatehall och därmed bidra till utvecklingen av verksamheten. Att skapa fler mötesplatser kring centrum ligger absolut i vår strategi om utvecklingen för Östersund. Vi vill bidra till att göra staden mer attraktiv och att fler personer vill röra sig i stan, säger Johan Fryksborn, uthyrare, Diös Östersund.

- Vi är så glada för att snart kunna öppna dörrarna till vår nya skatehall. Det här är något vi velat länge och med Diös hjälp har vi kunnat möjliggöra vår idé. Nu längtar vi till att få komma in i lokalen och börja bygga upp den och hälsa alla välkomna, säger Magnus Lindström.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Johan Fryksborn, uthyrare, Diös Östersund
Telefon: 010-470 96 04
E-post: johan.fryksborn@dios.se

Magnus Lindström, Östersunds Brädklubb
Telefon: 073-924 22 02
E-post: Magnusjlindstrom@gmail.com

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng