Diös utvecklar ny träningsanläggning till Friskis&Svettis i centrala Borlänge

I början av nästa år öppnar Friskis&Svettis Borlänge en ny träningsanläggning i fastighetsägaren Diös lokaler på Borganäsvägen. Genom att erbjuda en flexibel och tillgänglig anläggning med generösa öppettider är målet att bli det självklara gymmet för de som rör sig i centrum. Diös inleder utvecklingen av lokalen i början på september och invigningen beräknas ske i januari 2023.

Etableringen på Borganäsvägen blir ett komplement till Friskis&Svettis Borlänges anläggning på Skomakargatan. Genom att satsa i city vill föreningen bidra till att sätta hela Borlänge i rörelse. Den nya anläggningen blir belägen en kort promenad från Högskolan Dalarnas nya campus i centrum.

  Som en av våra 15-minutersstäder vill vi fylla Borlänge med ett innehåll som möjliggör en aktiv och tillgänglig livsstil. Friskis&Svettis cityanpassade gym möter det ökade flödet av människor som vi redan nu börjar märka av till följd av Högskolan Dalarnas flytt till centrum och Northvolts etablering strax utanför stan.  Vi ser mycket fram emot att lämna över nyckeln till en modern och lättillgänglig träningsgym i januari och önskar Maggan med team varmt lycka till, säger Stefan Carlsson, kommersiell förvaltare, Diös Borlänge.    

– Det känns extra roligt att vara med och bidra till att Borlänge centrum lever upp. Vi tror verkligen på centrum och vill tillföra något positivt med vår närvaro. Våra medlemmar har efterfrågat längre öppettider och vi är väldigt glada över att från och med januari 2023 kunna erbjuda den möjligheten. Den nya anläggningen blir lättillgänglig både för den som vill köra ett gympass under lunchen och skiftjobbare och andra som vill träna tidigt på morgonen eller sent på kvällarna, säger Margareta Berglund, verksamhetschef på Friskis&Svettis Borlänge.

För ytterligare information kontakta gärna:

Stefan Carlsson, kommersiell förvaltare, Diös Borlänge
Telefon: 010-470 97 52
E-post: stefan.carlsson@dios.se

Margareta Berglund, verksamhetschef på Friskis&Svettis Borlänge. 
Telefon: 070-668 90 30
E-post: maggan@borlange.friskissvettis.se

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 31 mdkr, ett bestånd om 354 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 599 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund  |  Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se  |  Org.nr: 556501-1771

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng