Diös utvecklar nya bostäder mitt i centrala Sundsvall

I vintras berättade Diös om utvecklingen av 13 nya bostäder i kvarteret Läget i centrala Sundsvall. Intresset på dessa har varit rekordstort och nu väljer fastighetsägaren att satsa igen. 1800 kvadratmeter tidigare kontors-, butiks- och lagertytor ska konverteras till 26 bostäder och beräknad inflyttning sker våren 2021. Syftet med projektet är att bidra till en levande stad genom att få fler människor att bo och leva i city.

I takt med att Sundsvall växer och efterfrågan på moderna bostäder ökar, parallellt med att människors levnadsmönster förändras, väljer nu fastighetsägaren Diös att konvertera kontors-, butiks och lagerytor till moderna bostäder. Det nya bostadskvartert finns på Thulegatan 26 i centrala Sundsvall och runt hörnet finns butiker, kaféer, restauranger, kultur och andra servicetjänster. De nya lägenheterna kommer att finnas i varierade storlekar med modern planlösning, helkaklade badrum, Marbodalkök och tillgång till husets uppdaterade takterass och parkeringsplats i garage. I markplan planeras det för kommersiell verksamhet.

- Det känns riktigt bra att kunna erbjuda mer boende i centrala Sundsvall. Vårt mål är att fler människor ska bo, jobba, shoppa, äta och umgås i stadskärnan. Det här är ett sätt för oss att bidra till en levande stadskärna i Sundsvall och vi ser fram emot att börja fylla fastigheten med nya hyresgäster, säger Jenny Svensson, förvaltare, Diös.

För ytterligare information kontakta gärna:
Jenny Svensson, förvaltare, Diös 
Telefon: 010-470 96 61 
E-post: jenny.svensson@dios.se

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng