Diös utvecklar nya lokaler till ögonkliniken Optalmica i Gävle

Optalmica etablerar sig i Gävle och flyttar in i Läkarhuset på Staketgatan i hjärtat av staden. Fastighetsägaren Diös påbörjar utvecklingen av lokalen omgående till att bli en modern och tillgänglig klinik. Öppning är beräknad till januari 2023.

Optalmica gonklinik flyttar in i Lkarhuset i centrala Gvle

Expansiva Optalmica driver ögonkliniker i Eskilstuna, Enköping, Västerås och inom kort i Stockholm, och behandlar allt ifrån närsynthet och torra ögon till gråstarr och ögonlocksproblematik. På den nya ögonkliniken i centrala Gävle kommer Optalmica utföra operationer för patienter med gråstarr. Diös och Optalmica har tecknat ett grönt hyresavtal vilket innebär ett ömsesidigt åtagande om hållbart agerande.

  Vi är väldigt glada att få välkomna Optalmica till Gävle och till en adress som kommer passa dem perfekt med hög tillgänglighet. De blir också ett mycket bra komplement till övriga vårdverksamheter i huset, säger Daniel Jansson Westblom, uthyrare, Diös Gävle.

– För oss är det viktigt att våra lokaler är trivsamma, moderna och trygga för både medarbetare och patienter. Vi är supernöjda med samarbetet med Diös och ser fram emot att öppna i januari, säger Malin Westerberg, vd, Optalmica.  

För ytterligare information kontakta gärna:

Daniel Jansson Westblom, uthyrare, Diös Gävle
Telefon: 010-470 97 04
E-post: daniel.westblom@dios.se

Malin Westerberg, vd, Optalmica Ögonkliniker
Telefon: 072-016 61 06

E-post: malin.westerberg@optalmica.se 

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 31 mdkr, ett bestånd om 354 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 599 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund | Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se | Org.nr: 556501-1771

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng