Diös välkomnar Hälsobaren till Östersund

I vår slår Hälsobaren upp dörrarna till sin första restaurang i Jämtland. Etableringen sker på Stortorget i Östersund, där fastighetsägaren Diös och Hälsobaren utvecklar den ca 270 kvadratmeter stora lokalen till en modern restaurang med avslappnad atmosfär. Parterna har tecknat ett grönt hyresavtal och inflyttning beräknas ske i maj. Patrik Ström och Rebecca Andersson äger och driver sedan sex år tillbaka Hälsobaren i Örnsköldsvik. De senaste två åren har de expanderat till både Umeå och Skellefteå. Konceptet handlar om att erbjuda hälsosammare alternativ i vardagen med en meny som består av sallader, pokébowls, wraps, smoothies med mera. Restaurangen i Östersund blir belägen mitt emellan Bastard Burgers och Bishops Arms och kommer att ha plats för cirka 85 gäster.   

– Det är med stor glädje vi välkomnar Hälsobaren till Östersund. Vi brinner för att samarbeta med passionerade entreprenörer och Patrik och Rebeccas koncept kommer att komplettera stadens befintliga matutbud på ett utmärkt sätt. Jag ser mycket fram emot öppningen, säger Emma Widegren, kommersiell förvaltare, Diös Östersund.    

- Vi är glada över att äntligen få ta plats i Östersund. Läget är en riktig fullträff och lokalen kommer bli grymt bra. Vi kommer att anställa fem medarbetare till att börja med, och planerar redan nu för en uteservering i sommar. Take away har under åren ökat markant och vi har designat en egen app som kommer att underlätta för den som vill effektivisera sitt besök, säger Patrik Ström, ägare, Hälsobaren.  

Diös och Hälsobaren har tecknat ett grönt hyresavtal, vilket innebär att parterna tillsammans planerar ytorna med målet att minska miljöpåverkan och energianvändning.  

För ytterligare information kontakta gärna: 

Emma Widegren, kommersiell förvaltare, Diös Östersund 
Telefon: 010-470 96 14 
E-post:
emma.widegren@dios.se  

Patrik Ström, ägare, Hälsobaren 
Telefon: 073-040 93 33 

E-post: patrik.halsobaren@gmail.com  

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 31 mdkr, ett bestånd om 359 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 621 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Large Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund  |  Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se  |  Org.nr: 556501-1771

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng