Diös välkomnar InExchange till Söder i Östersund

Moderna och hållbara kontorslokaler som inbjuder till möten och vidareutveckling av digitala lösningar är ledord när Diös utvecklar för fintechföretaget InExchange på Söder i Östersund. I juni 2024 flyttar bolaget in i sina nya lokaler om drygt 1500 kvadratmeter.

Vid årsskiftet slås fintechbolagen Scancloud och InExchange samman, som båda ingår i Visma-koncernen och har tjänster för hantering av fakturor och andra slags affärsdokument. I och med sammanslagningen satsar man vidare i Östersund och flyttar till sommaren till nya moderna lokaler som är bättre anpassade till deras verksamhet och samtidigt möjliggör framtida expansion. Bolaget finns även i Skövde och Stockholm och har sammanlagt 120 anställda. Cirka 25 medarbetare kommer ha det nya Östersundskontoret som bas. Diös och InExchange har tecknat ett grönt hyresavtal, det innebär att man tillsammans sätter ramarna för gemensamma insatser som ska bidra till minskad miljöpåverkan och energianvändning i den yta som omfattas av kontraktet.

  Det är mycket roligt att få välkomna InExchange till oss på Söder och att utveckla deras drömkontor till en modern mötesplats med möjlighet till framtida expansion. Det ger nya flöden till härliga Söder och en kreativ och utvecklande miljö för InExchanges medarbetare, säger Crister Jaarnek, uthyrare, Diös Östersund.

– Vi ser verkligen fram emot att flytta in i det nya kontoret. Vårt nya sammanslagna bolag blir ett av Sveriges största inom digitalisering av fakturaflöden. I Östersund jobbar vi med elektroniska fakturor men också med hantering av pappersfakturor, och flytten kommer bland annat att medföra en tydlig förbättring på det området. Ett kontor där vi alla trivs, som lockar till möten och kreativitet och som rimmar väl med vårt varumärke är viktigt för oss, säger Ola Widegren vd, InExchange och Scancloud.

För ytterligare information kontakta gärna:

Crister Jaarnek, uthyrare, Diös Östersund
Telefon: 010-470 96 07
E-post:
crister.jaarnek@dios.se  

Ola Widegren vd, InExchange och Scancloud
Telefon: 076 893 97 07
E-post:
ola.widegren@visma.com  

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 31 mdkr, ett bestånd om 359 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 621 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Large Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund  |  Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se  |  Org.nr: 556501-1771

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng