Diös välkomnar IT-bolaget Explizit till centrala Skellefteå

Skellefteågrundade IT-bolaget Explizit flyttar huvudkontoret till en eftertraktad adress i nyproducerade lokaler om 580 kvm på Hörnellgatan i centrala Skellefteå. Med hållbarhet som ledstjärna utvecklar Diös lokalerna till en modern och attraktiv mötesplats för medarbetare och kunder. Inflyttning sker i januari 2024.

Explizit är ett specialiserat IT-bolag med verksamhet i Stockholm, Emmaboda och Skellefteå där de också har sitt huvudkontor. Nu utvecklar de sin verksamhet och framhäver sin närvaro i staden på ny central adress. Kvarteret kring Hörnellgatan myllrar av spännande företag, butiker och restauranger och det nya huvudkontoret utvecklas tillsammans med Diös till moderna och hållbara kontorslokaler med driftsnåla system i fastigheten.

  Vår nybyggda fastighet Oxen utvecklas för fullt till att bli en central hub i staden för spännande och växande företag. Vi är mycket glada över att utveckla Explizits nya huvudkontor just här och ser fram emot ett långsiktigt samarbete, säger Jenny Forssell, kommersiell förvaltare, Diös Skellefteå.

  Med flytten till nya adressen tar vi en mer synlig och central plats i staden. För oss är det också viktigt med ett modernt och varumärkesstärkande kontor dit våra medarbetare längtar, med flexibla och hållbara lösningar och en skön atmosfär. Vi ser verkligen fram emot inflyttning i januari, säger Joakim Högdahl, försäljningschef, Explizit.

Workspace Unlimited har varit rådgivare till Explizit i processen.

För ytterligare information kontakta gärna:

Jenny Forssell, kommersiell förvaltare, Diös Skellefteå
Telefon:
010-470 98 52
E-post: jenny.forsell@dios.se

Joakim Högdahl, försäljningschef, Explizit
Telefon: 010-709 90 60
E-post: joakim.hogdahl@explizit.se

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 31 mdkr, ett bestånd om 359 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 621 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Large Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund  |  Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se  |  Org.nr: 556501-1771