Diös välkomnar premiumgymkedjan NPCGYM till Östersund

Expansiva gymkedjan NPCGYM etablerar sig i centrala Östersund och har tecknat ett 10-årigt grönt hyresavtal med Diös. Anpassning av de 1700 kvm stora lokalerna är i full gång och tillträde sker i december.

NPCGYM är en kedja av digitaliserade designade premiumgym i norra Sverige med ett noggrant utvalt utbud inom styrketräning, frivikt, maskinpark, cardio och funktionell träning. De finns sedan tidigare i Luleå, Kiruna, Boden och Gällivare och deras nya flaggskeppsanläggning slår upp portarna till vintern på Kyrkgatan, i samma hus som Åhléns, i hjärtat av Östersund.

  NPC har ett spännande gymkoncept där högkvalitativ utrustning möter design och ett branschledande in houseutvecklat it-system som kompletterar befintligt gymutbud i Östersund på ett positivt sätt. Vi är väldigt glada att de etablerar sig i våra lokaler och ser fram emot öppning, säger Crister Jaarnek, uthyrare, Diös.

Östersunds gymmarknad känns som en diamant täckt av snö. Det är många boende, en stad som växer och stort träningsintresse, men ingen aktör inom premiumsegmentet. Diös lokaler uppfyller alla våra behov och önskemål och tillsamman utvecklar vi en gigantisk, toppfräsch och modern anläggning som blir vår största och mest påkostade hittills, säger Christian Naarttijärvi, delägare NPCGYM.  

För ytterligare information kontakta gärna:

Crister Jaarnek, uthyrare, Diös Östersund
Telefon: 010-470 96 07
E-post:
crister.jaarnek@dios.se  

Christian Naarttijärvi, delägare NPCGYM
Telefon: 070-314 03 39
E-post: christian@npcgym.se

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 31 mdkr, ett bestånd om 354 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 599 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund | Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se | Org.nr: 556501-1771

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng