Expansiva Webhelp utökar sina lokaler hos Diös i Östersund

Under våren 2019 etablerade sig det internationella kundservicebolaget Webhelp i Diös lokaler på Frösön, i Östersund. Bolaget gjorde en stor satsning där de utökade både verksamheteten och lokalerna med ambitionen att rekrytera 150 medarbetare. Nu fortsätter Webhelp sin expansion i Östersund med ytterligare 1500 kvadratmeter. Fastighetsägaren Diös färdigställer just nu de nya lokalerna att stå klara för inflyttning i början av augusti. 

Webhelp är ett globalt kundupplevelse- och kundserviceföretag, som erbjuder ett mångspråkigt nätverk av fler än 60 000 rådgivare över hela världen. Dialogen mellan Diös och Webhelp om en satsning i Östersund blev verklighet i maj 2019, en satsning som bland annat bidragit till att fler arbetstillfällen skapats. Webhelp expanderar nu verksamhet i Östersund och planerar att rekrytera fler medarbetare till bolaget.

-Vi är glada över att kunna hjälpa Webhelp att ta nästa steg i deras satsning i Östersund. Att Webhelp väljer att utöka sin verksamhet i vår fastighet och att vi får möjligheten att utveckla lokalerna är glädjande och ett gott betyg till våra medarbetare och vår entreprenör. Detta bidrar till en växande stad och att fler arbetstillfällen skapas, vilket ligger helt i linje med vår strategi om utveckling för Östersund, säger Johan Fryksborn, affärschef, Diös Östersund/Åre.

-Det känns fantastiskt bra att vi expanderar vår verksamhet i Östersund. I de nya lokalerna hoppas vi på att fortsätta växa och att kunna skapa fler arbetstillfällen vilket i sin tur kommer bidra till Östersunds utveckling. Vi är glada över det goda samarbetet med Diös och att vi tillsammans kan ta nästa steg i Webhelps satsning i Östersund, säger Camilla Lundgren, Account Director, Webhelp.

För ytterligare information kontakta gärna:
Johan Fryksborn, affärschef, Diös Östersund/Åre
Telefon: 010-470 96 04
 E-post: johan.fryksborn@dios.se

Camilla Lundgren, Account Director, Webhelp
Telefon: 070-247 00 81
E-post: camilla.lundgren@webhelp.com

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng