Från PopUp till permanent – Diös och Klädshopen tecknar nytt avtal i MVG-gallerian

Från och med i höst blir Klädshopen Robertsfors ett permanent inslag i MVG-gallerian i centrala Umeå. Efter framgångsrika månader som PopUp-butik satsar ägarparet Per och Glenda Ågren på att långsiktigt driva en fysisk butik som komplement till sin webbshop och marknadsförsäljning. Det nya avtalet löper över tre år med start per omgående.

Klädshopen Robertsfors erbjuder ett brett utbud av miljöcertifierade och ekologiska bambukläder för dam, herr och barn. Försäljningen, som i huvudsak skett via webbshop och marknader, har de senaste åren kompletterats av olika PopUp-etableringar. Butiken på entréplan i MVG-gallerian har sedan starten i julas varit lönsam och blir nu butikens första permanenta etablering. 

– Butiken har varit välbesökt sedan vi slog upp dörrarna i december. Genom att erbjuda våra kunder möjlighet att handla både fysiskt och online har vi kunnat möta olika shoppingbehov och breddat vår kundkrets. Vi ser fram emot att fortsätta möta både befintliga och nya kunder i butiken framöver, säger Per och Glenda Ågren, ägare, Klädshopen Robertsfors.     

  Det känns riktigt roligt att Klädshopen fortsätter att satsa hos oss i MVG. De har ett koncept som ligger rätt i tiden och som kompletterar stans övriga utbud. Ett mångsidigt och attraktivt innehåll stärker gallerian som shoppingdestination, säger Maria Kolterud, kommersiell förvaltare, Diös Umeå.   

För ytterligare information kontakta gärna:
Maria Kolterud, kommersiell förvaltare, Diös Umeå
Telefon: 010-470 98 59
E-post: maria.kolterud@dios.se  

Per och Glenda Ågren, ägare, Klädshopen Robertsfors
Telefon: 070-320 36 99
E-post: kladshopen@gmail.com

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 31 mdkr, ett bestånd om 359 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 614 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Large Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund  |  Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se  |  Org.nr: 556501-1771