Handelskedjan NORMAL öppnar hos Diös i centrala Sundsvall

Under våren 2024 slår den expansiva handelskedjan NORMAL upp dörrarna i Stenstan. Butiken kommer att ligga på Storgatan 40, mitt emellan O’learys Sportbar och KICKS. Den 435 kvadratmeter stora lokalen utvecklas av fastighetsägaren Diös som har ett etablerat samarbete med NORMAL i en handfull städer i norra Sverige.


Bild: NORMAL

NORMALs affärsidé är att sälja vardagliga produkter från kända varumärken inom bland annat hudvård, hårvård, makeup och rengöring till fasta låga priser. Målet är att ge kunden en unik upplevelse vid varje besök och butikerna uppdaterar därför delar av sortimentet regelbundet. NORMALs etablering i Sundsvall blir kedjans femte i Diös bestånd.

– Det är med stor glädje vi välkomnar NORMAL till Sundsvalls stadskärna. Det är ett oerhört starkt varumärke som kommer att bidra till citys attraktionskraft. Vi har en riktig energifylld vår framför oss med öppning av både NORMAL och Clas Ohlsons nya butiker. Det är ett faktum att flera väletablerade aktörer håller ögonen på Sundsvall och intresset för moderna butikslokaler i attraktiva lägen i stadskärnan ökar, säger Maryanne Karlsson, kommersiell förvaltare, Diös Sundsvall.    

  Vi är glada över att växa i Sundsvall och att äntligen få etablera oss i hjärtat av den vackra stenstaden. Med egen entré från gågatan, en butik som bär vårt varumärke från golv till tak och goda grannar har vi helt rätt förutsättningar att positionera oss i city. Det känns fantastiskt bra att vi nu möjliggör för fler Sundsvallsbor att ta del av våra onormalt låga priser, säger Jan Nyberg, landschef, NORMAL.   

För ytterligare information kontakta gärna:
Maryanne Karlsson, kommersiell förvaltare, Diös Sundsvall
Telefon: 010-470 96 52
E-post: maryanne.karlsson@dios.se

Jan Nyberg, landschef, NORMAL
Telefon: 070-689 37 60

E-post: jany@normal.se
 

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 31 mdkr, ett bestånd om 359 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 621 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Large Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund  |  Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se  |  Org.nr: 556501-1771