Internationell herrmodekedja satsar i Kärnan galleria

I Kärnan galleria, mitt i centrala Östersund, har fastighetsägaren Diös inlett utvecklingen av en modern och konceptstark butik till herrmodekedjan Wagner. För att skapa framtidens butiksupplevelse kombineras inredning som sticker ut från mängden med personlig service. Butiken invigs i början av juni.

Wagner är en dansk herrmodekedja som också har butiker i Norge och Sverige. Etableringen i Östersund blir kedjans 12:e butik i Sverige, och den första i Jämtland. Att valet föll på läget i Kärnan Galleria handlar om att Wagner vill finnas på en strategisk plats i centrum, med ett starkt flöde av människor och planer för fortsatt utveckling. 

  Wagner stärker det befintliga utbudet i Kärnan och resten av Östersund. Kedjan är, precis som vi, måna om att utveckla butiker för framtiden. I Wagners fall innebär det att omnichannel är ett viktigt ledord, d.v.s. att den fysiska butiken samspelar med onlinehandeln på ett strategiskt sätt. Det är riktigt roligt att utveckla ytor till aktörer som driver på utvecklingen av en hel bransch och vi ser mycket fram emot öppningen i juni, säger Robin Wallberg, kommersiell förvaltare, Diös Östersund.

–Vi satsar i lokala huvudstäder med stort upptagningsområde och har länge haft ögonen på Östersund. Med ett tydligt koncept, vassa medarbetare och bra produkter har våra etableringar visat sig fylla ett hål på marknaden.  Kärnan har AAA-läge i Östersund och vi ser mycket positivt på Diös utvecklingsplaner för gallerian, säger Søren Andersen, Country Manager Nordic, Wagner.

För ytterligare information kontakta gärna:

Robin Wallberg, kommersiell förvaltare, Diös Östersund
Telefon: 010-470 96 34
E-post: robin.wallberg@dios.se

Søren Andersen, Country Manager Nordic, Wagner
Telefon: 0736 54 44 88
E-post: san@pwtbrands.com

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 31 mdkr, ett bestånd om 361 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 628 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Large Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund  |  Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se  |  Org.nr: 556501-1771

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng