Kallursystrarnas träningstjänst Vibes tar plats hos Diös i centrala Falun

Kontor, studio och gott om öppna ytor – så utformas träningstjänsten Vibes nya lokal i centrala Falun. I takt med att tjänsten vuxit har behovet av en större och mer funktionell yta ökat och i december tar de plats hos fastighetsägaren Diös på Holmgatan 11. I utvecklingen av kontoret tillvaratas klassiska detaljer från husets historia och blandas med modern inredning.

Bild: Jenny och Sanna Kallur utanför det blivande kontoret på Holmgatan. 

Det var en idé om att göra hemmaträningen lite snällare och roligare som fick systrarna Sanna och Jenny Kallur att utforma träningstjänsten Vibes i slutet av 2020. Vibes erbjuder ett bibliotek av träningspass, yogaklasser, livepass och annat träningsrelaterat innehåll. Ett stadigt ökande intresse för plattformen har resulterat i fler medarbetare och att bolaget vuxit ur sina nuvarande lokaler.  

– Vi vill skapa en plats med skön stämning där vi kan jobba fokuserat och producera träningsinnehåll men också då och då kunna bjuda in våra medlemmar till fysiska träffar, säger Jenny Kallur, grundare, Vibes.

  Det känns häftigt att utforma Vibes nya kontor i en lokal med mycket historia och fina detaljer från förr. Från restaurang Holmens tid framhäver vi bland annat det guldfärgade taket som blir en cool kontrast mot den moderna och funktionella inredningen. Vi är glada över att välkomna Vibes till oss och önskar dem varmt lycka till på sin nya adress, säger Maria Jälmestål, kommersiell förvaltare, Diös Falun.   

För ytterligare information kontakta gärna:

Maria Jälmestål, kommersiell förvaltare, Diös Falun
Telefon: 010-470 97 58
E-post: maria.jalmestal@dios.se

Jenny Kallur, grundare, Vibes
Telefon: 070-2970303
E-post: jenny@getvibes.se

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 31 mdkr, ett bestånd om 359 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 614 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Large Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund  |  Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se  |  Org.nr: 556501-1771

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng