Kontorssatsning på Gävle brovägen – Diös välkomnar Nordlo

I sommar tar IT- och digitaliseringspartnern Nordlo plats i ett 880 kvadratmeter modernt kontor hos fastighetsägaren Diös på Gävle Brovägen. I samband med flytten samlokaliserar Nordlo två enheter och samlar med det hela verksamheten i Gävle under ett tak. Parterna har tecknat ett grönt hyresavtal och inflyttning beräknas ske 1 juni 2024.

Nordlo är en av Nordens ledande aktörer inom moln och infrastruktur och erbjuder skalbara driftlösningar, managerade tjänster och full outsourcing av IT- och digitaliseringstjänster till företag och offentliga verksamheter. Genom nära samarbete och med ansvarsfulla val av innovativ teknik hjälper Nordlo sina kunder att stärka sin konkurrenskraft och driva digitaliseringen framåt. Nordlo har ca 900 anställda i städer över hela Sverige och stora delar av Norge.

Det är med stor glädje vi välkomnar Nordlo till vår nya kontorsfastighet på Gävle brovägen. Vi brukar beskriva huset som en branschöverskridande knutpunkt, och det är därför extra roligt att komplettera huset med en ledande aktör inom IT. Vi har en god relation sedan flera år tillbaka och det känns fint att vi kan erbjuda en kontorslösning som möjliggör för dem att ta nästa steg i sin utvecklingsresa, säger Jennie Järverud, affärschef, Diös Gävle.   

  Vi lägger stor vikt vid närhet både i relationen till våra kunder och våra medarbetare. Flytten till nya lokaler innebär att vi har möjlighet att samla våra anställda i Gävle på en plats. Det ger oss rätt förutsättningar att stärka vårt interna samarbete och bygga en ännu starkare företagskultur – faktorer som gör att vi kommer ännu närmare varandra, helt enkelt. Nu ser vi väldigt mycket fram emot sommaren och att få inviga vårt nya kontor, säger André Lunneborg, vd på Nordlo Mitt AB.

Diös och Nordlo har tecknat ett grönt hyresavtal, vilket innebär att parterna tillsammans planerar ytorna med målet att minska miljöpåverkan och energianvändning.

För ytterligare information kontakta gärna:
Jennie Järverud, affärschef, Diös Gävle
Telefon: 010-470 97 13
E-post: jennie.jarverud@dios.se

André Lunneborg, vd, Nordlo Mitt AB
Telefon: 070-620 39 41

E-post: andre.lunneborg@nordlo.com

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 31 mdkr, ett bestånd om 359 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 614 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Large Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund  |  Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se  |  Org.nr: 556501-1771

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng