Max Matthiessen växer hos Diös i Gävle

Nu är det klart att försäkringsmäklaren Max Matthiessen tar plats i ett modernt kontor i fastighetsägaren Diös nyproduktion på Gävle Brovägen. Parterna har tecknat ett grönt hyresavtal och inflyttning beräknas ske 1 augusti 2024.

Max Matthiessen är en av Sveriges ledande liv- och sakförsäkringsförmedlare. Deras rådgivare, administratörer och specialister arbetar med att hjälpa arbetsgivare och privatpersoner med rådgivning, analys, administration och upphandling av spar- och försäkringslösningar. Bolaget har huvudkontor i Stockholm och lokala kontor över hela Sverige. Det nya kontoret är ca 200 kvadratmeter stort och blir beläget på plan tre i det nybyggda huset.

Vi hälsar Max Matthiessen varmt välkomna till oss på Gävle Brovägen. Platsen erbjuder flera strategiska mervärden där den goda tillgängligheten och mixen av företag är två av de främsta. Tillsammans med Max Matthiessen har vi arbetat fram en kontorsutformning som främjar deras arbetssätt, med ytor för både social samvaro och fokuserat arbete, säger Jennie Järverud, affärschef, Diös Gävle.    

 Vi är glada över att få ta plats på Gävle Brovägen. Hållbarhet är en grundläggande och vägledande princip för all vår verksamhet och något vi lägger stor vikt vid i valet av lokal. Vårt blivande kontor rimmar väl med vårt varumärke och kommer att ge oss rätt förutsättningar att stärka vår affär. Vi ser mycket fram emot sensommaren och att få inviga vårt nya kontor, säger Eric Sandberg, teamledare, Max Matthiessen.

Diös och Max Matthiessen har tecknat ett grönt hyresavtal, vilket innebär att parterna tillsammans planerar ytorna med målet att minska miljöpåverkan och energianvändning.

För ytterligare information kontakta gärna:
Jennie Järverud, affärschef, Diös Gävle
Telefon: 010-470 97 13
E-post: jennie.jarverud@dios.se

Eric Sandberg, teamledare, Max Matthiessen AB
Telefon: 072-233 34 22

E-post: eric.sandberg@maxm.se

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 31 mdkr, ett bestånd om 359 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 621 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Large Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund  |  Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se  |  Org.nr: 556501-1771

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng