Myrorna öppnar second hand-butik i centrala Sundsvall

I höst slår Myrorna upp dörrarna till en modern och tillgänglig second hand-butik på Sjögatan/Thulegatan. Med ett brett sortiment av bland annat kläder, skor och inredning är ambitionen att erbjuda en inspirerande shoppingupplevelse för alla åldrar. Lokalen utvecklas i linje med kedjans senaste butikskoncept och invigningen beräknas äga rum i slutet av september.

Myrorna är Sveriges äldsta butikskedja när det kommer till att samla in kläder och inredning som kan återanvändas. En ökad efterfrågan på second hand gör att kedjan etablerar nya butiker runt om i landet och uppgraderar flera av sina befintliga.

– Myrorna känns självklara i stadskärnans utbudsmix. Second hand-marknaden växer och fler vill shoppa medvetet och hållbart. Läget är optimalt utifrån Myrornas önskemål och vi är övertygade om att butiken kommer förstärka känslan av Sjögatan som en levande framsida. Vi gläds över det stora intresset för stadskärnan och att Myrorna väljer att satsa just här. Varmt välkomna till city! säger Susanna Johansson, kommersiell uthyrare, Diös Sundsvall.

Butiken blir belägen i delar av före detta Fitness 24/7, med entré från hörnet Sjögatan/Thulegatan.

- I vår nya butik i Stenstan kommer vi ha ett stort fokus på kläder och mode och med läget mitt i händelsernas centrum, nära Universitetet, andra butiker, stora arbetsplatser och andra dragplåster ser vi fram emot att göra hållbar handel tillgängligt för fler, säger Mia Lännenmäki, områdeschef på Myrorna.

Diös och Myrorna har tecknat ett grönt hyresavtal, vilket innebär att parterna tillsammans planerar ytorna med målet att minska miljöpåverkan och energianvändning.  

För ytterligare information kontakta gärna: 

Susanna Johansson, kommersiell uthyrare, Diös Sundsvall. 
Telefon: 010-470 96 64
E-post: susanna.johansson@dios.se

Mia Lännenmäki, områdeschef, Myrorna
Telefon: 073-688 69 59

E-post: mia.lannenmaki@myrorna.se

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 31 mdkr, ett bestånd om 359 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 621 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Large Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund  |  Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se  |  Org.nr: 556501-1771