Ny cykelbutik öppnar i Diös lokaler i centrala Sundsvall

I vår etablerar sig den nya cykelbutiken Catu på Kolvägen i centrala Sundsvall. Butiken riktar sig till alla åldrar och alla olika nivåer av cykelintresserade. Nu ska lokalerna utvecklas från grunden för att passa den nya moderna cykelverksamheten. Öppning beräknas till början av april.Bakom satsningen finns Chantal och Johan Brorsson, som båda flyttade till Sundsvall för snart två år sedan. I den nya hemstaden har idén om en egen cykelbutik utvecklats. Ytorna i lokalen kommer bestå av butik, verkstad och kontor.

- Det är jätteroligt att Catu väljer att satsa på Sundsvall och att vi kan erbjuda en fantastisk lokal till deras spännande verksamhet. Vi ser mycket positivt på att en butiksverksamhet väljer att etablera sig i det aktuella området mitt i city, som är mycket expansivt med både nya bostäder och kontor, säger Johan Nordin, förvaltare, Diös.

- Vi är mycket glada över att äntligen öppna vår alldeles egna cykelbutik. Cykelintresset och passionen för cykling har funnits länge och vi har båda tävlat i cykling och cyklar också som motion och rekreation. Det vill vi inspirera andra att göra och är övertygade om att vi kommer ha något för alla hos oss, säger Chantal Brorsson, ägare, Catu.

 För ytterligare information kontakta gärna:

Johan Nordin, förvaltare, Diös

Telefon: 010-470 96 53
E-post:
johan.nordin@dios.se

Chantal Brorsson, ägare, Catu
Telefon: 073-696 05 24
E-post:
chantal@catu-bikes.se

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng