Ny hantverkspizzeria till Diös i centrala Skellefteå

Nu står det klart att en ny hantverkspizzeria flyttar in hos Diös på Kanalgatan i centrala Skellefteå, mitt i kulturkvarteret ett stenkast från Sara Kulturhus. Lokalerna anpassas till en modern och mysig restaurang med återbrukad inredning och gästerna välkomnas från och med maj 2024.

En av Skelleftes hetaste restaurangadresser mitt i kulturkvarteret

Etableringen, som ännu inte fått ett officiellt namn, blir en helt ny typ av restaurang i Skellefteå som satsar på pizza och smårätter där själva hantverket tas på stort allvar. De arbetar med noggrant utvalda råvaror, nyskapande drinkar och ett brett urval av viner. Diös och hyresgästen har skrivit grönt hyresavtal och tillsammans skapar de en modern restaurang med återbrukad inredning. Atmosfären ska bjuda in till umgänge och genuina matupplevelser, oavsett om man väljer barhäng och smårätter med kollegor efter jobbet eller avnjuter en mysig middag tillsammans med vänner och familj.

  Deras nisch är unik och både särskiljer sig från och kompletterar Skellefteås övriga restaurangscen på ett hållbart, medvetet och spännande sätt. Vi ser fram emot att välkomna dem till sina nya lokaler i maj och att njuta av god mat och dryck på en av stans bästa restaurangadresser, säger Jenny Forssell, kommersiell förvaltare, Diös Skellefteå.

Skellefteå växer verkligen så det knakar nu och staden utvecklas, med nyinflyttade och besökare från både när och fjärran. Tanken med vårt koncept är att fånga upp det genuina och lokala i våra pizzor, smårätter och dryckesval samtidigt som vi tar fasta på de senaste internationella trenderna inom mathantverk. Tillsammans med Diös utvecklar vi den perfekta lokalen för vårt restaurangkoncept, säger Abbas Azemi, krögare.

För ytterligare information kontakta gärna:

Jenny Forssell, kommersiell förvaltare, Diös Skellefteå
Telefon:
010-470 98 52
E-post: jenny.forsell@dios.se

Abbas Azemi, krögare
Telefon: 073 847 42 36

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 31 mdkr, ett bestånd om 359 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 621 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Large Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund  |  Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se  |  Org.nr: 556501-1771

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng