Ny modern frisörsalong öppnar i centrala Luleå

Mitt på Storgatan i centrala Luleå utvecklas just nu lokaler till den helt nya frisörsalongen Rootz Beautylounge. Det är i fastighetsägaren Diös lokaler som den moderna salongen öppnar och verksamheten kommer erbjuda allt inom hår, klipp och färg. Öppning sker den 27 februari.

Rootz Beautylounge är en ny lokal aktör i Luleå som ägs och drivs av familjen Humla. Salongen kommer att erbjuda allt inom hår, klipp och färg. Målet på sikt är att utöka utbudet med övrig skönhet som naglar, hudvård och mycket mer, därav namnet Beautylounge.

-För oss känns det jätteroligt att etablera en helt ny frisörsalong i centrala Luleå. Med en närhet till restauranger, handel och övriga mötesplatser har lokalen ett perfekt läge mitt i centrum. Vi är övertygade om att salongen kommer att bidra till fortsatt utveckling av Luleå säger Åsa Johansson, förvaltare, Diös.

-Det känns fantastiskt roligt att äntligen öppna vår salong här i Luleå. Öppningen hade inte varit möjlig utan Diös hjälp och vår lokal känns perfekt för vår verksamhet. Att få vara med på denna resa ska bli både lärorikt och spännande och jag hoppas kunna leva upp till att bli det självklara valet i Luleå, säger Annica Humla, vice vd, Rootz Beautylounge.


För ytterligare information kontakta gärna:
Åsa Johansson, förvaltare, Diös Luleå
Telefon: 010-470 98 22
E-post: asa.johansson@dios.se


Annica Humla, vice vd, Rootz Beautylounge.
Telefon: 070-212 21 15
E-post: rootzbl@gmail.com

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng