O’Learys nylanserar sitt restaurangkoncept i Diös lokaler i Borlänge

I början av november slår O’Learys upp portarna till deras uppdaterade koncept på Borganäsvägen 48 i centrala Borlänge -som väntas bli en uppskattad mötesplats i city. Lokalerna färdigställs just nu lokalerna till att bli moderna och uppdaterade med företagets nya grafiska profil och interiöra lösningar. Den totala ytan uppgår till cirka 2000 kvadratmeter. 

O’Learys grundades i Göteborg i november 1988 och är Sveriges första amerikanska sportbar. Företaget har över 120 restauranger i tretton länder. O’Learys Borlänge blir en mötesplats med bowling, events och mycket mer. 

- Tillsammans med O’Learys har vi kommit fram till en mycket spännande lösning som nu gör att O’Learys nylanserar sig i Borlänges stadskärna. Tack vare våra kollegor i Gävle så kom vi i kontakt med Christian Cederferm, som driver restaurangen där och det ledde till den här etableringen. Det är fantastiskt att kunna samarbeta kring stadsutveckling, säger Tobias Norestrand, förvaltare, Diös.

- Vi är jätteglada över att tillsammans med Diös kunna nylansera O’Learys i centrala Borlänge. Vi ser fram emot att välkomna våra gäster till premiären i början av november, säger Christian Cederferm. 

För ytterligare information vänligen kontakta:
Tobias Norestrand, förvaltare, Diös 
Telefon: 010-470 97 59
E-post: tobias.norestrand@dios.se

Jonas Reinholdsson, founder & business development, O’Learys
Telefon: 070-591 35 19 
E-post: jonas.reinholdsson@olearystrademark.com 

Christian Cederferm, Franchisetagare O´Learys Gävle och Borlänge
Telefon: 070-650 19 09
E-post:christian.cederferm@olearys.se

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng