Önskabutiken i Östersund satsar på nytt matkoncept

I mitten av mars öppnar inredningsbutiken Önska upp sitt nya matkoncept – Salt å peppar - i befintliga lokaler i gallerian Kärnan i centrala Östersund. Det nya konceptet kommer att erbjuda ett brett sortiment med chark och delikatesser för den matintresserade. Nyöppning sker den 12 mars.


Önskabutiken i Kärnan galleria har länge varit en klassisk inredningsbutik och nu väljer ägarna att nysatsa och från och med mitten av mars kommer besökare till butiken kunna ta del av det nya konceptet Salt å peppar. Butiken kommer att fortsätta tillhöra Önskakedjan och Salt å peppar blir ett komplement i butiken. Det kommer att erbjudas ett brett sortiment av chark, delikatesser samt ett butikskök med lättare rätter och plockmat för avhämtning.

-Tillsammans med Önska har vi kommit fram till ett nytt mycket spännande koncept som kommer att erbjuda Östersundsborna chark och delikatesser mitt i stadskärnan vilket stärker utbudet i centrala Östersund. Det är jätteroligt att Önska väljer att ta nästa steg i deras utveckling och fortsätta vara en del av Östersunds utveckling, säger Emma Widegren, förvaltare, Diös.  

-Vi vill satsa på och utveckla vår butik i Kärnan genom att lägga till ett segment med smakupplevelser. Att kunna tilltala kunden som trivs i hemmet och lägger mycket tid i köket, med både kvalitetsprodukter till det egna lagandet samt vackra dukningar är något vi brinner för. En klassisk ostbutik har saknats i Östersund i flera år och att vi får möjlighet att öppna en sådan i Kärnan och kombinera en sådan med en befintlig rörelse känns otroligt roligt och spännande. Vi tror på en levande stadskärna och vill fortsätta utvecklas och vara en del av Östersunds handel säger Anna Nordell-Rensbo, ägare, Önska.

För ytterligare information kontakta gärna:

Emma Widegren, förvaltare, Diös Östersund
Telefon: 010-470 96 14
E-post: emma.widegren@dios.se

Anna Nordell-Rensbo, ägare, Önska Östersund
Telefon:  070-74 616 89
E-post: ostersund@onska.se

 

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng