ReklamButiken.com väljer Diös nyproduktion på Gävle Brovägen

Fastighetsägaren Diös och RekamButiken.com har tecknat ett grönt hyresavtal om ett modernt kontor på Gävle Brovägen. Kontoret blir beläget på plan tre i den nyproducerade byggnaden, där ReklamButiken.com blir granne med bland andra Granitor och Kusbo Bygg & Entreprenad. Diös nyproduktionsprojekt på Gävle Brovägen sker i två etapper och med uthyrningen till ReklamButiken.com är samtliga kontorsytor i den första etappen uthyrda.

ReklamButiken.com är ett lokalt, helägt familjeföretag som sedan 1985 levererat profilprodukter till företag, kommuner, organisationer m.m. över hela landet. Med en välbesökt webbshop har de idag en av Sveriges största reklamsajter. På Gävle Brovägen tar ReklamButiken.com plats i ett ca 170 kvadratmeter stort kontor som utformas till en trevlig mötesplats för bolagets medarbetare och kunder. Inflyttning beräknas ske i början av september.

– Det är med stor glädje vi välkomnar ReklamButiken.com till oss på Gävle Brovägen. Det är ett välkänt bolag, både inom sin nisch och lokalt i Gävle, och på den här adressen får de helt rätt förutsättningar att ytterligare stärka sin position. Intresset för våra kontorsbyggnader på Gävle Brovägen har varit stort och det känns riktigt roligt att första etappens kontorsytor nu är uthyrda. Nu riktar vi fokus mot andra etappen där vi snart signat hälften av ytorna, säger Jennie Järverud, affärschef, Diös Gävle.

- Flytten till Gävle Brovägen känns helrätt. Vi har under en tid varit på jakt efter en lokal som är lite större och bättre utformad efter vår verksamhet, och det fann vi här. Den goda tillgängligheten vägde också tung i vårt beslut – det är ett perfekt sväng-förbi-läge för både medarbetare och kunder, säger Josefin Andersson, ägare, ReklamButiken.com.   

Diös och ReklamButiken.com har tecknat ett grönt hyresavtal, vilket innebär att parterna tillsammans planerar ytorna med målet att minska miljöpåverkan och energianvändning.  

För ytterligare information kontakta gärna: 
Jennie Järverud, affärschef, Diös Gävle
Telefon: 010-470 97 13
E-post: jennie.jarverud@dios.se

Josefin Andersson, ägare, ReklamButiken.com
Telefon: 026-495 77 00

E-post: josefin@reklambutiken.com

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 31 mdkr, ett bestånd om 359 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 621 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Large Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund  |  Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se  |  Org.nr: 556501-1771

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng