Rekryteringsföretaget KFX är ny hyresgäst i företagshuset Metropol i centrala Sundsvall

Efter sommaren flyttade rekryteringsföretaget KFX in i det expansiva företagshuset Metropol i centrala Sundsvall. Fastighetsägaren Diös jobbar löpande med strategiska förändringar i huset som går i linje med visionen om att skapa Sveriges mest inspirerande städer. KFX blir den tredje etableringen i kvarteret på kort tid.  


KFX är en HR partner med fokus på konsult- och rekryteringstjänster. Här arbetar omrking 500 personer varje dag fördelat på städerna Stockholm, Västerås, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Umeå. Företaget är en HR-partner som skapar långsiktiga relationer med både kunder och personal. 

- Det är jättekul att vi kan presentera ännu ett företag som etablerat sig i företagshuset Metropol. KFX har många besökare varje dag och är ett attraktivt varumärke som kommer bidra till att fler människor rör sig i huset varje dag. Vi ser fram emot att jobba tillsammans med KFX och fortsätta utveckla Sundsvall framåt, säger Anna Dahlgren, förvaltare, Diös.

Vi valde att flytta till Metropol för att komma till ett mer flexibelt kontor där vi har möjlighet att nätverka och att nyttja Metropols nya lounger och utomhusytor. Vi gillar Diös koncept med att ha allt under samma tak och vill vara med på resan att skapa ett attraktivt företagshus i centrala Sundsvall. Vi är en personlig HR-partner som verkat i Sundsvall i över 20 år. Vi kan våra kunder och jobbar nära både dem och våra konsulter. Vi ser fram emot att kunna bjuda in våra kunder och samarbetspartners till våra nya fina lokaler, säger Pernilla Wedin, regionchef, KFX. 

För ytterligare information vänligen kontakta:
Jenny Svensson, förvaltare, Diös 
Telefon: 010-470 96 61
E-post: jenny.svensson@dios.se

Pernilla Wedin, regionchef, KFX
Telefon: 070-399 18 19
E-post: 
pernilla.wedin@kfx.se  

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng