SEN Street kitchen etablerar sig i Diös lokaler i centrala Skellefteå

I ett nytt samarbete mellan fastighetsägaren Diös och den asiatiska restaurangen SEN Street Kitchen får nu Skellefteå en helt ny gastronomisk upplevelse i stadskärnan. Den nya restaurangen öppnar våren 2021 på Torget 2 mitt i centrala Skellefteå. Diös utvecklar lokalerna till ett modernt restaurangkoncept med inslag från asiatiska storstäder med start per omgående.

 

Med fem restauranger från Umeå i norr till Jönköping i söder blir etableringen i Skellefteå SEN Street Kitchens sjätte i Sverige. Restaurangen kommer servera smaker från det asiatiska köket med stort fokus på färska råvaror i en levande miljö. Etableringen är en viktig del i Diös strategi om att utveckla Skellefteå och skapa levande mötesplatser i stadskärnan.

– Vi är så glada över att presentera en helt ny mötesplats för Skellefteborna och välkomna SEN Street Kitchen till vår fantastiska stad. Vi är övertygade om att restaurangen kommer bli en inbjudande och livfull plats som lockar till möten, säger Maria Fjellström, affärschef Skellefteå, Diös.

– Vi drivs av att skapa nya matupplevelser och har längtat efter att öppna en restaurang i Skellefteå. Här finns alla förutsättningar att skapa en fantastisk plats att äta och träffas på. Vi vill ge Skellefteborna en matupplevelse som alla kan längta efter, oavsett tillfälle, säger Tommy Schytt, driftchef Norrland, SEN Street Kitchen.

För ytterligare information kontakta gärna:

Maria Fjellström, affärschef Skellefteå, Diös
Telefon: 010-470 98 80

E-post: maria.fjellstrom@dios.se

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng