Shotluckan öppnar i Diös lokaler i centrala Sundsvall

Nu är det klart att barkonceptet Shotluckan stärker Sundsvalls nöjes- och upplevelseutbud. I februari öppnar kedjan i fastighetsägaren Diös lokaler på Torggatan i centrala Sundsvall, och gör därmed debut i norra Sverige. Med målet att skapa en unik och pulserande barmiljö utvecklas lokalen inför invigningen som beräknas ske inom en månad.

Bild: Shotluckan

Shotluckan beskriver sitt koncept som barvärldens motsvarighet till restaurangen Punk Royal. Menyn består av poké bowls och 200 unika shots som alla kommer med någon typ av historia, klurig gåta eller gästinteraktion. Shotluckan finns idag i åtta städer i södra Sverige. Etableringen i Sundsvall blir den första norr om Uppsala.

  Det bubblar av utveckling i norra Sverige och Sundsvall får, tack vare vårt rika och dynamiska restaurangutbud, aktörer från Sveriges alla hörn att vända blicken mot vår stadskärna. Shotluckan stärker vår position på nöjeskartan och vi hälsar Niklas och hela teamet bakom Shotluckan varmt välkomna till oss, säger Maryanne Karlsson, kommersiell förvaltare, Diös Sundsvall.

– Det känns helt rätt att Shotluckans första etableringen på norrländska marknaden sker i just Sundsvall som är en stad med ett rikt restaurang- och uteliv. Vi erbjuder en unik produkt som kommer komplettera det befintliga nattlivet utmärkt. Även om många väljer att spendera större delen av deras kväll hos oss, använder många oss som ”Sveriges bästa mellanfest”, alltså ett obligatoriskt stopp i barhoppandet. Nu väntar några spännande veckor av utveckling innan vi äntligen får välkomna våra gäster, säger Nicklas Stach, vd, Shotluckan.  

För ytterligare information kontakta gärna:

Maryanne Karlsson, kommersiell förvaltare, Diös Sundsvall
Telefon: 010-470 96 52
E-post: maryanne.karlsson@dios.se   

Nicklas Stach, vd, Shotluckan
Telefon: 076-160 07 84
E-post:  niklas@shotluckan.se

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 31 mdkr, ett bestånd om 361 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 622 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund  |  Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se  |  Org.nr: 556501-1771

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng