Soulmate tar plats hos Diös i området Magasinen

Konsultbolaget Soulmate satsar i Gävle och väljer att etablera ett kontor i det växande området Magasinen. Kontoret blir beläget i en av områdets karaktäristiska byggnader på Magasinsgatan, där fastighetsägaren Diös anpassar lokalen till en modern och hållbar arbetsplats. Inflyttning beräknas ske i början av april.


Soulmate grundades år 2020 i Sundsvall och erbjuder konsulttjänster inom IT och ekonomi. I Gävle, där bolaget funnits etablerade sedan 2022, arbetar 13 av Soulmates totalt 55 konsulter. Satsningen på ett nytt kontor föranleds av en ökad efterfrågan av bolagets tjänster och ett behov av att skapa en identitetsstark mötesplats för både medarbetare och kunder.

– Vi vill vara där det händer och därför är området Magasinen en optimal utgångspunkt för oss. Det är viktigt att den värme och empati vi finner i våra konsulter återspeglas i vår arbetsplats – kontoret ska vara en plats där man vill vara och som ger våra medarbetare rätt förutsättningar att vara sina bästa jag. Här kommer vi att kicka igång våren med en rivstart. Varmt välkomna att besöka oss på Magasinsgatan, säger Stefan Beronius, vd, Soulmate Gefle.

- Det känns riktigt bra att välkomna Soulmate till oss. När både kontoret och läget är en riktig fullträff kan fantastiska saker hända. Vi tycker att det är extra roligt att vi iordningställer arbetsplatsen med stort fokus på hållbarhet. För att nämna ett exempel är de möbler som finns i lokalen är skräddarsydda för just det här kontoret, och det var en självklarhet för Soulmate att återbruka en del av dessa. Vi hälsar Stefan med team varmt välkomna till oss, säger Daniel Jansson Westblom, uthyrare, Diös Gävle.   

Diös och Soulmate har tecknat ett grönt hyresavtal, vilket innebär att parterna tillsammans planerar ytorna med målet att minska miljöpåverkan och energianvändning.  

För ytterligare information kontakta gärna: 

Daniel Jansson Westblom, uthyrare, Diös Gävle
Telefon: 010-470 97 04
E-post: daniel.westblom@dios.se

Stefan Beronius, vd, Soulmate Gefle
Telefon: 076-785 11 41 

E-post: Stefan.beronius@soulmate.se

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 31 mdkr, ett bestånd om 359 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 621 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Large Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund  |  Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se  |  Org.nr: 556501-1771

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng