The Local Store öppnar i Smedjan Galleria i Luleå

Nu är det klart att Skellefteåbaserade herrmodebutiken The Local Store öppnar en butik i Smedjan Galleria i centrala Luleå. En urban och personlig shoppingupplevelse står i fokus när fastighetsägaren Diös nu inleder utvecklingen av den ca 340 kvadratmeter stora butikslokalen. Invigningen beräknas äga rum i slutet av november.

The Local Store erbjuder ett brett utbud av kläder och accessoarer för den modemedvetne mannen. Konceptet slog upp dörrarna i Skellefteå 2012 och har sedan dess vuxit med ytterligare en butik i Piteå. Med en tydlig ambition om att fortsätta växa längs norrlandskusten var det självklart att slå till när Jeansbolagets f.d. lokal i Smedjan Galleria blev ledig.

Vi har bevakat Smedjan i flera år och när ett AA-läge dök upp var det inte mycket att tveka på. Vi är riktigt taggade på att slå upp dörrarna och låta Luleåbor och besökare ta del av vårt koncept. Vi har sedan starten varit duktiga på både konfektion och streetwear. Nu tänker vi göra en storsatsning på denim i alla våra butiker – vi ska ha alla de stora jeansvarumärkena i butiken. Vi kommer dessutom att bygga Sveriges största kepsvägg, säger Johnny Hedlund och Alexander Nordlund, grundare och ägare, The Local Store.  

  Det känns riktigt roligt att välkomna The Local Store till Luleå och Smedjan. Det är alltid extra spännande att samarbeta med aktörer som ligger i framkant i sin bransch, The Local Store har verkligen bidragit till att rita om herrmodekartan i Norr- och Västerbotten. Nu ser vi fram emot öppning i slutet av november, säger Emelie Kjellner, kommersiell förvaltare, Diös Luleå.

För ytterligare information kontakta gärna:

Emelie Kjellner, kommersiell förvaltare, Diös Luleå.
Telefon: 010-470 98 00
E-post: emelie.kjellner@dios.se

Johnny Hedlund, grundare och ägare, The Local Store
Telefon: 070-5625943
E-post: johnny@localstore.se

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 31 mdkr, ett bestånd om 359 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 614 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Large Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund  |  Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se  |  Org.nr: 556501-1771

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng