Visma PubliTech blir ny hyresgäst hos Diös i Skellefteå

Fastighetsägaren Diös och programvarubolaget Visma PubliTech har tecknat ett grönt hyresavtal om ca 400 kvadratmeter modern kontorsyta i företagshuset Hjorten, mitt i centrala Skellefteå. Ambitionen med det nya kontoret är att skapa förutsättningar för ett uppdaterat arbetssätt med fokus på samarbete och innovation. Inflyttning beräknas ske i december. 

Visma PubliTech är ett bolag inom Visma-koncernen som levererar marknadsledande system inom HR, lön, bemanning, ekonomi och hjälpmedelshantering, med inriktning mot offentlig sektor. Bolaget grundades 2021 och har idag 200 medarbetare, varav drygt 20 är stationerade på kontoret i Skellefteå.

– Det är med stor glädje vi välkomnar Visma Publitech till Hjorten. I takt med att vi utvecklat huset har det stärkt sin position som affärsmässig knutpunkt – här växer och utvecklas flera stora bolag i toppmoderna kontorsmiljöer. När både läge och lokal känns helt rätt tvekar vi inte på att flytta till förmån för en hyresgäst, Visma PubliTech tar nämligen över vårt nuvarande kontor. Vi ser mycket fram emot att lämna över nyckeln i början på december, säger Jenny Forssell, kommersiell förvaltare, Diös Skellefteå.    

- På vår nya adress hamnar vi i ett modernt kontor mitt i händelsernas centrum, precis där vi vill vara. Vi föll snabbt för lokalens utformning som checkar av alla boxar på vad vi behöver för ett smart, effektivt och trivsamt kontor. Här finns helt rätt förutsättningar för oss att utveckla både vårt arbetssätt och vår affär. Vi hälsar medarbetare och kunder varmt välkomna till Nygatan i december, säger Marie Ceder, vd, Visma PubliTech.

Diös och Visma Publitech har tecknat ett grönt hyresavtal, vilket innebär att parterna tillsammans planerar ytorna med målet att minska miljöpåverkan och energianvändning.  

För ytterligare information kontakta gärna: 

Jenny Forssell, kommersiell förvaltare, Diös Skellefteå
Telefon: 010-470 98 52
E-post: jenny.forssell@dios.se

Marie Ceder, vd, Visma PubliTech AB
Telefon: 070-261 33 41

E-post: maria.ceder@visma.com

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 31 mdkr, ett bestånd om 359 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 621 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Large Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund  |  Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se  |  Org.nr: 556501-1771

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng