C:nen - den nya hållbara marknadsplatsen

Mitt i Östersunds pulserande stadskärna finns numer en samlingsplats för kreativa entreprenörer som brinner för hållbar utveckling. Här kan du som besökare handla livsmedel på lösvikt, gå på intressanta workshops, botanisera bland konst och design och inte minst inspireras av många olika spännande affärsidéer under ett och samma tak. Här finns något för alla. Välkommen till C:nen!

C:nen grundades en klar vinterdag i slutet av 2019 och under våren 2020 slogs portarna för första gången upp till den unika marknadsplatsen. De första hyresgästerna att ta plats i C:nen var Oliver Llobet, som driver butik och showroom inom hållbar exklusiv inredning, och Vågen Zero Waste som är Östersunds första zero waste-butik. 

Med ledorden Content, Cooperation och Creativity erbjuder C:nen entreprenörer att växa på ett innovativt sätt. Här kan du som entreprenör visa upp din verksamhet och sälja dina produkter eller tjänster, antingen bara för några dagar eller under en längre tidsperiod. För dig som Östersundsbo eller besökare erbjuder C:nen en möjlighet att ta del av ett nytt varierande utbud av varor och tjänster med låg miljöpåverkan.

Här kan du delta i, eller själv dra ihop, spännande event, workshops, nätverksträffar eller andra typer av kreativa möten. Du har idéerna, C:nen har förutsättningar. 

Vill du veta mer om C:nen? Klicka här för att komma till hemsidan. 

Kontaktperson:
Robin Wallberg, förvaltare, Diös
Telefonnummer: 010-470 96 34
E-post: robin.wallberg@dios.se

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng