Välkommen som hyresgäst!

Vi är glada över att få hälsa dig välkommen som hyresgäst och hoppas att du ska trivas hos oss. Här får du lite allmän information och de kontaktuppgifter du kan tänkas behöva i din vardag som vår hyresgäst.

Vilka är vi?
Diös finns i tio städer i Sverige, från Borlänge i söder till Luleå i norr. Vi är ett fastighetsbolag med en tydlig strategi om stadsutveckling; vi vill skapa Sveriges mest inspirerande städer. Vi vill helt enkelt skapa attraktiva platser med rätt innehåll där människor vill vara, bo, arbeta och mötas. 

När flytten närmar sig
Inför flytten är det mycket att tänka på. För att göra det lite enklare har vi sammanställt en checklista över de vanligaste sakerna att tänka på. Ladda ner checklistan här>>

När ni flyttar in i lokalen träffas vi för ett inflyttningsmöte. Vårt kundteam kommer då förbi och berättar mer om fastigheten, lokalen, vilka vi är och hur vi kan hjälpa er under hyrestiden.

Det är förvaltaren hos oss som är ansvarig för fastigheten där din lokal finns. Hör gärna av dig om du har frågor om lokalen, avtalet eller om att fortsätta utvecklas tillsammans med dig. Vi är alltid öppna för diskussioner om dina lokalbehov skulle förändras.

Klicka här för att se kontorens öppettider och kontaktuppgifter. 
Utforska mer vad som händer i våra städer
Serviceanmälan, jour och störningsärenden 

Medvetna val och små beteendeförändringar kan göra stor skillnad när det gäller energianvändning. Därför har vi, tillsammans med vår bransch-organisation Fastighetsägarna, sammanställt ett antal enkla och effektiva tips på hur du kan minska energiförbrukningen i din lokal. Läs mer här! 

Tips!
På vår hemsida finns ett smart sätt att få svar på vanliga frågor och att skicka mail för en smidigare hantering. Du hittar frågor och svar i nedre högra hörnet. 

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng